Snickeriet

Ett snickeri för dina idéer

I vårt snickeri i Göteborg jobbar erfarna snickare med gedigen träkänsla i fingrarna och blick för varje trästyckes möjligheter. De tvekar inte att sätta sågen i en ny bänkskiva – formatanpassning och håltagning är bland de vanligare jobben. Skräddarsydda bardiskar, tvättställsbänkar och bastuinredningar tillhör samma kategori.

Snickeriet både nytillverkar och lagar gamla trädetaljer för exempelvis hus och båt. Fönsterbågar, paneler och utsmyckningsdetaljer får nytt liv med noga utvalt material och kunnigt hantverksjobb. Eller varför inte en vacker grind som vi tillverkar efter mått, önskemål och design?

Leverans från vårt snickeri i Göteborg till Malmö & Stockholm

Tack vare att vårt snickeri finns i vår butik i Göteborg kan vi erbjuda en unik direktservice till privatpersoner och andra beställare. Vi levererar även till andra stora städer som Malmö och Stockholm till mindre städer runt om i Sverige. Kom in och berätta vad du vill ha så förverkligar vi dina tankar, från materialval till färdig detalj. Vi ger leveransbesked vid beställningen och aviserar via telefon, mail eller SMS när jobbet är klart.

Egen tillverkning